Cina lempeng kelim baja produksi pipe parabot garis Produsén na Factory | Tongze
  • ggf

kelim pipe baja parabot garis produksi lempeng

Pondok Description:

ERW Steel pipe Mill pedaran: ERW ngagiling pipah / ngagiling pipa / dilas produksi pipe / pipa nyieun mesin dipaké pikeun ngahasilkeun buleud, pasagi sarta Aplikasi: GI, konstruksi, otomotif, tubing mékanis umum, jati, tatanén, kimia, minyak, contructure gas . ERW Steel pipah Mill Kauntungan: efisiensi produksi • Luhur, • Luhur automation • kakuatan High, mesin jalan stably dina kecepatan luhur, anu ngaronjatkeun kualitas produk. • Low cacad laju produk • Simpen roller ngarobah waktu • Simpen ...


jéntré produk

Tags produk

ERW Steel pipe Mill pedaran:

ERW ngagiling pipah / ngagiling pipa / produksi pipe dilas / pipa nyieun mesin dipaké pikeun ngahasilkeun buleud, pasagi sarta Aplikasi: GI, konstruksi, otomotif, tubing mékanis umum, jati, tatanén, kimia, minyak, contructure gas.

ERW Steel pipah Mill Kauntungan:

• efisiensi produksi High,

automation • Luhur

• kakuatan High, mesin jalan stably dina kecepatan luhur, anu ngaronjatkeun kualitas produk.

• Low laju produk cacad

• Simpen ngarobah waktu roller

• Simpen investasi on rollers

model Diaméterna (mm) Pipe babak  ketebalan (mm) pipe rectangular (mm) Pipe pasagi (mm) Rectangular / Square ketebalan pipe (mm) Speed ​​(m / mnt)
ERW25 φ8-φ25 0.3-1.2 10 × 15-10 × 20 10 × 10-15 × 15 0.3-1.0 70-130
ERW32 φ10-φ38 0.5-2.5 10 × 15-20 × 40 10 × 10-30 × 30 0.5-2.0 70-120
ERW50 φ16-φ50 0.7-3.0 10 × 20-20 × 60 15 × 15-40 × 40 0.7-2.5 60-120
ERW60 φ19-φ63 0.8-3.5 10 × 20-40 × 60 15 × 15-50 × 50 0.8-3.0 60-100
ERW76 φ22-φ76 0.9-4.0 15 × 20-40 × 80 19 × 19-60 × 60   0.9-3.0 40-80
ERW101.6 φ42-φ101.6 1.0-4.5 20 × 40-60 × 100 35 × 35-80 × 80 1.0-4.0 40-70
ERW127 φ48-φ127 1.5-5.0 20 × 60-50 × 150 40 × 40-100 × 100   1.5-4.5 40-70
ERW140 φ60-φ140 1.5-5.0 40 × 60-60 × 160 50 × 50-110 × 110 1.5-4.5 35-60
ERW165 φ60-φ165 2.0-6.0 40 × 60-60 × 180 50 × 50-130 × 130  2.0-5.0 30-50
ERW219 φ89-φ219 2.0-8.0 60 × 80-140 × 200 70 × 70-170 × 170  2.0-7.0 30-50
ERW273 φ114-φ273 4.0-10.0 60 × 120-150 × 250 90 × 90-215 × 215  4.0-9.0 20-40
ERW325 φ114-φ325 4.0-14.04.0-12.7 (bahan: X70, N80) 60 × 120-200 × 300 90 × 90-255 × 255 4.0-12.0 20-40
ERW406 φ219-φ406 5.0-16.05.0m-12,7 (bahan: X70, N80) 150 × 200-250 × 400 170 × 170-320 × 320 5.0-14.0 20-40
ERW508 φ325-φ508 6.0-18.06.0-12.7 (bahan: X70, N80) 200 × 300-350 × 450 255 × 255-400 × 400 6.0-16.0 10-25
ERW660 φ406-φ660 8.0-20.08.0-12.7 (bahan: X70, N80) - - - 10-25

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    produk nu patali

    • Desain automation tina garis produksi pabrik

      Desain automation tina garis produksi pabrik

      bubuka ringkes garis produksi otomatis The garis produksi otomatis mangrupa sistem produksi nu ngagabung susunan parabot mesin otomatis jeung alat bantu nurutkeun urutan téhnologis ngaliwatan sistem mindahkeun workpiece sarta sistem kontrol, sarta otomatis nyampurnakeun sakabeh atawa bagian tina prosés manufaktur, disingkat garis otomatis The produk nu dihasilkeun ku garis otomatis kudu boga produksi cukup badag; rarancang produk na prosés kedah adv ...

    • 50-76mm tube mill

      50-76mm tube mill

      In order to make rational use of the earth’s resources and jointly protect our blue planet. Our company also sells second-hand equipment. The second-hand equipment we can provide is mainly for metallurgy (tube mill, steel plate cold rolling mill, smelting of scrap steel, etc.). For the second-hand equipment we sell, we will provide corresponding photos and transportation services, as well as on-site technical guidance. If you have any requirements, please let us know and send your techn...

    • Terpadu welder calakan

      Terpadu welder calakan

      High-output solid-state welders More output: Continuous electronic load matching secures full power output across a wide range of tube sizes. More uptime: Short-circuit-proof, safe and reliable operation. Unrivalled efficiency: Diode rectifier with a constant power factor of 0.95 at all power levels, and an efficiency factor of 85-87%. Eco and energy friendly: High efficiency saves energy and reduces cooling water consumption. Easy to operate: An easy-to-use control panel with a mini...

    • pipe dilas listrik

      pipe dilas listrik

      bubuka ringkes garis produksi otomatis The garis produksi otomatis mangrupa sistem produksi nu ngagabung susunan parabot mesin otomatis jeung alat bantu nurutkeun urutan téhnologis ngaliwatan sistem mindahkeun workpiece sarta sistem kontrol, sarta otomatis nyampurnakeun sakabeh atawa bagian tina prosés manufaktur, disingkat garis otomatis The produk nu dihasilkeun ku garis otomatis kudu boga produksi cukup badag; rarancang produk na prosés kedah adv ...

    • circuit paralel kaayaan padet frekuensi tinggi welder

      circuit paralel kaayaan padet frekuensi tinggi welder

      Padet kaayaan frekuensi tinggi kakuatan suplai Dina hadir, frekuensi tinggi dilas parabot pipe dirancang jeung dijieun ku nagara urang adopts nu loop tunggal parabot frekuensi tinggi tina osilator tube éléktron. Kucara nyaluyukeun ukuran tina tegangan anoda tina tube éléktron, maksud nyaluyukeun daya output frekuensi tinggi kahontal. Frékuénsi luhur alat patri pipe tina tube éléktronik henteu ngan low dina efisiensi tur badag dina kekembangan, tapi ogé merlukeun preheating ...

    • alat-alat perlakuan panas pikeun bagian mékanis

      alat-alat perlakuan panas pikeun bagian mékanis

      Parabot pemanasan frekuensi tinggi anyar ieu loba dipaké dina pengobatan prosés kayaning di diathermy, quenching, annealing, patri, lebur, koordinasi termal, panas komposit, cladding, pamrosésan panas mékanis jeung saterusna, ngawengku sagala rupa industri olahan logam, otomatis bagian, bagian motor, patempatan mesin, parabot hardware, patempatan baku, fasteners, mesin suku cadang, listrik, hidrolik, komponén pneumatic, sagala jinis pangeboran parabot, parabot, tableware, Saniter motong ...