URANG nyadiakeun tinggi QUALITYEQUIPMENT

MAIN PRODUCTS

  • 300  300400  400 rectangular tube mill

    300 300400 400 rectangular tube mill

    In order to make rational use of the earth’s resources and jointly protect our blue planet. Our company also sells second-hand equipment. The second-hand equipment we can provide is mainly for metallurgy (tube mill, steel plate cold rolling mill, smelting of scrap steel, etc.). For the second-hand equipment we sell, we will provide corresponding photos and transportation services, as well as on-site technical guidance. If you have any requirements, please let us know and send your techn...

  • Runtuyan circuit kaayaan padet frekuensi tinggi welder

    Runtuyan circuit kaayaan padet frekuensi tinggi welder

    Padet kaayaan frekuensi tinggi kakuatan suplai Dina hadir, frekuensi tinggi dilas parabot pipe dirancang jeung dijieun ku nagara urang adopts nu loop tunggal parabot frekuensi tinggi tina osilator tube éléktron. Kucara nyaluyukeun ukuran tina tegangan anoda tina tube éléktron, maksud nyaluyukeun daya output frekuensi tinggi kahontal. Frékuénsi luhur alat patri pipe tina tube éléktronik henteu ngan low dina efisiensi tur badag dina kekembangan, tapi ogé merlukeun preheating ...

  • circuit paralel kaayaan padet frekuensi tinggi welder

    circuit paralel kaayaan padet frekuensi tinggi welder

    Padet kaayaan frekuensi tinggi kakuatan suplai Dina hadir, frekuensi tinggi dilas parabot pipe dirancang jeung dijieun ku nagara urang adopts nu loop tunggal parabot frekuensi tinggi tina osilator tube éléktron. Kucara nyaluyukeun ukuran tina tegangan anoda tina tube éléktron, maksud nyaluyukeun daya output frekuensi tinggi kahontal. Frékuénsi luhur alat patri pipe tina tube éléktronik henteu ngan low dina efisiensi tur badag dina kekembangan, tapi ogé merlukeun preheating ...

  • Terpadu welder calakan

    Terpadu welder calakan

    High-output solid-state welders More output: Continuous electronic load matching secures full power output across a wide range of tube sizes. More uptime: Short-circuit-proof, safe and reliable operation. Unrivalled efficiency: Diode rectifier with a constant power factor of 0.95 at all power levels, and an efficiency factor of 85-87%. Eco and energy friendly: High efficiency saves energy and reduces cooling water consumption. Easy to operate: An easy-to-use control panel with a mini...

  • pipe dilas listrik

    pipe dilas listrik

    bubuka ringkes garis produksi otomatis The garis produksi otomatis mangrupa sistem produksi nu ngagabung susunan parabot mesin otomatis jeung alat bantu nurutkeun urutan téhnologis ngaliwatan sistem mindahkeun workpiece sarta sistem kontrol, sarta otomatis nyampurnakeun sakabeh atawa bagian tina prosés manufaktur, disingkat garis otomatis The produk nu dihasilkeun ku garis otomatis kudu boga produksi cukup badag; rarancang produk na prosés kedah adv ...

  • kelim pipe baja parabot garis produksi lempeng

    kelim pipe baja parabot garis produksi lempeng

    ERW Steel pipe Mill pedaran: ERW ngagiling pipah / ngagiling pipa / dilas produksi pipe / pipa nyieun mesin dipaké pikeun ngahasilkeun buleud, pasagi sarta Aplikasi: GI, konstruksi, otomotif, tubing mékanis umum, jati, tatanén, kimia, minyak, contructure gas . ERW Steel pipah Mill Kauntungan: efisiensi produksi • Luhur, • Luhur automation • kakuatan High, mesin jalan stably dina kecepatan luhur, anu ngaronjatkeun kualitas produk. • Low cacad laju produk • Simpen roller ngarobah waktu • Simpen ...

  • alat-alat perlakuan panas pikeun bagian mékanis

    alat-alat perlakuan panas pikeun bagian mékanis

    Parabot pemanasan frekuensi tinggi anyar ieu loba dipaké dina pengobatan prosés kayaning di diathermy, quenching, annealing, patri, lebur, koordinasi termal, panas komposit, cladding, pamrosésan panas mékanis jeung saterusna, ngawengku sagala rupa industri olahan logam, otomatis bagian, bagian motor, patempatan mesin, parabot hardware, patempatan baku, fasteners, mesin suku cadang, listrik, hidrolik, komponén pneumatic, sagala jinis pangeboran parabot, parabot, tableware, Saniter motong ...

  • tegangan switchgear sarta kualitas kakuatan alat kontrol tinggi na low

    Luhur sarta low tegangan switchgear sarta kakuatan quali ...

    Fungsi utama switchgear (switchgear) nyaeta mun muka, kontrol jeung ngajaga peralatan listrik dina prosés generasi, pangiriman, distribusi sarta konversi energi listrik di sistem kakawasaan. Komponén di switchgear nu utamana diwangun ku breakers circuit, saklar isolasi, saklar beban, mékanisme operasi, silih induktor sarta sagala rupa alat pelindung. Aya loba metoda klasifikasi switchgear, dumasar kana cara pamasangan breakers circuit, éta meni ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Baoding Tongze Electric Téhnologi Co., Ltd., diadegkeun dina 2016, kalayan markas taun Baoding, Propinsi Hebei Province, nyaéta parusahaan régional non badag integral tina panalungtikan ilmiah, manufaktur, dagang na jualan. Kalawan ibukota kadaptar ti 5 juta Yuan, sajumlah pausahaan agén handapeun yurisdiksi anak, gumantung a R téhnologis kuat & D geus putus jeung pangalaman euyeub ngeunaan manajemen dina widang éléktronika kakuatan Utara Cina Electric Power Universitas, Yanshan Universitas, Baoding Electric Power SMK sarta Téknis College, perkara dina konsép desain panalungtikan téhnologi sarta ngembangkeun atawa produksi téhnologi, produk parusahaan nu di forefront industri jeung nu di posisi ngarah di Cina.

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang