China Lurus lapisan baja produksi pipe peralatan baris Produsen lan Pabrik | Tongze
  • ggf

lapisan steel pipe peralatan baris produksi Lurus

Short Description:

ERW Pipe Mill gambaran: ERW pabrik Tube / pabrik Pipe / gandheng produksi pipe / pipe nggawe mesin digunakake kanggo gawé babak, kothak lan Aplikasi: GI, construction, automotive, pipe mechanical umum, Furnitur, tetanèn, kimia, lenga, contructure gas . ERW Steel Tube Mill Advantage: efficiency produksi • High, • High automation • kekuatan High, mesin dianggo stably ing kacepetan dhuwur, kang mbenakake kualitas produk. • Low risak tingkat produk • Simpen roller ganti wektu • Simpen ...


Detail produk

Tags Product

ERW Pipe Mill gambaran:

ERW pabrik Tube / pabrik Pipe / produksi pipe gandheng / pipe nggawe mesin digunakake kanggo gawé babak, kothak lan Aplikasi: GI, construction, automotive, pipe mechanical umum, Furnitur, tetanèn, kimia, lenga, contructure gas.

ERW Steel Tube Mill Advantage:

• efficiency produksi High,

automation • High

• kekuatan High, mesin dianggo stably ing kacepetan dhuwur, kang mbenakake kualitas produk.

• Low tingkat produk risak

• Simpen ganti wektu roller

• Simpen investasi ing rollers

model Diameter (mm) Pipe Round  kekandelan (mm) pipe Rectangular (mm) Pipe Square (mm) Rectangular / Square kekandelan pipe (mm) Kacepetan (m / min)
ERW25 φ8-φ25 0.3-1.2 10 × 15-10 × 20 10 × 10-15 × 15 0.3-1.0 70-130
ERW32 φ10-φ38 0.5-2.5 10 × 15-20 × 40 10 × 10-30 × 30 0.5-2.0 70-120
ERW50 φ16-φ50 0.7-3.0 10 × 20-20 × 60 15 × 15-40 × 40 0.7-2.5 60-120
ERW60 φ19-φ63 0.8-3.5 10 × 20-40 × 60 15 × 15-50 × 50 0.8-3.0 60-100
ERW76 φ22-φ76 0.9-4.0 15 × 20-40 × 80 19 × 19-60 × 60   0.9-3.0 40-80
ERW101.6 φ42-φ101.6 1.0-4.5 20 × 40-60 × 100 35 × 35-80 × 80 1.0-4.0 40-70
ERW127 φ48-φ127 1.5-5.0 20 × 60-50 × 150 40 × 40-100 × 100   1.5-4.5 40-70
ERW140 φ60-φ140 1.5-5.0 40 × 60-60 × 160 50 × 50-110 × 110 1.5-4.5 35-60
ERW165 φ60-φ165 2.0-6.0 40 × 60-60 × 180 50 × 50-130 × 130  2.0-5.0 30-50
ERW219 φ89-φ219 2.0-8.0 60 × 80-140 × 200 70 × 70-170 × 170  2.0-7.0 30-50
ERW273 φ114-φ273 4.0-10.0 60 × 120-150 × 250 90 × 90-215 × 215  4.0-9.0 20-40
ERW325 φ114-φ325 4.0-14.04.0-12.7 (materi: X70, N80) 60 × 120-200 × 300 90 × 90-255 × 255 4.0-12.0 20-40
ERW406 φ219-φ406 5.0-16.05.0m-12,7 (materi: X70, N80) 150 × 200-250 × 400 170 × 170-320 × 320 5.0-14.0 20-40
ERW508 φ325-φ508 6.0-18.06.0-12.7 (materi: X70, N80) 200 × luwih 300-350 × 450 255 × 255-400 × 400 6.0-16.0 10-25
ERW660 φ406-φ660 8.0-20.08.0-12.7 (materi: X70, N80) - - - 10-25

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    produk Related

    • peralatan perawatan panas kanggo bagean mechanical

      peralatan perawatan panas kanggo bagean mechanical

      Peralatan panas frekuensi dhuwur anyar iki digunakake digunakake ing perawatan proses kayata ing diathermy, quenching, kang gawe kukuh, welding, leleh, sesambungan termal, panas gabungan, panel, Processing panas mechanical lan supaya ing, panutup kabeh jinis industri Processing logam, otomatis bagean, bagean motor, bagean machinery, pribadi hardware, bagean standar, fasteners, mesin spare parts, listrik, hydraulic, komponen pneumatic, kabeh jinis ngebur pribadi, pribadi, karpét sanitary nglereni ...

    • 50-76mm tube mill

      50-76mm tube mill

      In order to make rational use of the earth’s resources and jointly protect our blue planet. Our company also sells second-hand equipment. The second-hand equipment we can provide is mainly for metallurgy (tube mill, steel plate cold rolling mill, smelting of scrap steel, etc.). For the second-hand equipment we sell, we will provide corresponding photos and transportation services, as well as on-site technical guidance. If you have any requirements, please let us know and send your techn...

    • desain Automation baris produksi pabrik

      desain Automation baris produksi pabrik

      Brief introduksi saka produksi baris otomatis ing baris produksi otomatis sistem produksi sing nggabung pesawat pribadi mesin otomatis lan peralatan tambahan miturut urutan teknologi liwat sistem transfer workpiece lan sistem kontrol, lan kanthi otomatis jangkep kabèh utawa bagéan saka proses Manufaktur, dicekak line otomatis ing produk sing diprodhuksi dening garis otomatis kudu produksi cukup gedhe; desain produk lan proses arep adv ...

    • Slitting electrical

      Slitting electrical

      Brief introduksi saka produksi baris otomatis ing baris produksi otomatis sistem produksi sing nggabung pesawat pribadi mesin otomatis lan peralatan tambahan miturut urutan teknologi liwat sistem transfer workpiece lan sistem kontrol, lan kanthi otomatis jangkep kabèh utawa bagéan saka proses Manufaktur, dicekak line otomatis ing produk sing diprodhuksi dening garis otomatis kudu produksi cukup gedhe; desain produk lan proses arep adv ...

    • voltase switchgear lan kualitas daya peralatan kontrol dhuwur lan kurang

      Dhuwur lan kurang voltase switchgear lan daya quali ...

      Fungsi utama saka switchgear (switchgear) kanggo mbukak, kontrol lan nglindhungi peralatan listrik ing proses nggawé, transmisi, distribusi lan konversi energi listrik ing sistem. Komponen ing switchgear sing utamané dumadi saka mangsa sirkuit, ngalih hubungan, ngalih mbukak, mekanisme operasi, Teknologi inductors lan macem-macem piranti protèktif. Ana akèh cara klasifikasi switchgear, miturut cara instalasi saka mangsa sirkuit, iku ca ...

    • 165mm tube mill

      165mm tube mill

      In order to make rational use of the earth’s resources and jointly protect our blue planet. Our company also sells second-hand equipment. The second-hand equipment we can provide is mainly for metallurgy (tube mill, steel plate cold rolling mill, smelting of scrap steel, etc.). For the second-hand equipment we sell, we will provide corresponding photos and transportation services, as well as on-site technical guidance. If you have any requirements, please let us know and send your techn...