WE Nyedhiyani HIGH QUALITYEQUIPMENT

MAIN PRODUCTS

  • 300  300400  400 rectangular tube mill

    300 300400 400 rectangular tube mill

    In order to make rational use of the earth’s resources and jointly protect our blue planet. Our company also sells second-hand equipment. The second-hand equipment we can provide is mainly for metallurgy (tube mill, steel plate cold rolling mill, smelting of scrap steel, etc.). For the second-hand equipment we sell, we will provide corresponding photos and transportation services, as well as on-site technical guidance. If you have any requirements, please let us know and send your techn...

  • Series sirkuit ngalangi negara frekuensi dhuwur welder

    Series sirkuit ngalangi negara frekuensi dhuwur welder

    Padat frekuensi dhuwur daya sumber Ing saiki, frekuensi dhuwur gandheng peralatan pipe dirancang lan diprodhuksi dening negara kita adopts daur ulang single peralatan frekuensi dhuwur saka osilator tabung elektron. Kanthi ngatur ukuran voltase anode tabung elektron, tujuan ngatur daya output frekuensi dhuwur wis ngrambah. Frekuensi dhuwur peralatan welding pipe tabung elektronik ora mung kurang ing efficiency lan gedhe ing volume, nanging uga ing mbetahaken preheating ...

  • Circuit podo ngalangi negara frekuensi dhuwur welder

    Circuit podo ngalangi negara frekuensi dhuwur welder

    Padat frekuensi dhuwur daya sumber Ing saiki, frekuensi dhuwur gandheng peralatan pipe dirancang lan diprodhuksi dening negara kita adopts daur ulang single peralatan frekuensi dhuwur saka osilator tabung elektron. Kanthi ngatur ukuran voltase anode tabung elektron, tujuan ngatur daya output frekuensi dhuwur wis ngrambah. Frekuensi dhuwur peralatan welding pipe tabung elektronik ora mung kurang ing efficiency lan gedhe ing volume, nanging uga ing mbetahaken preheating ...

  • Integrasi welder cerdas

    Integrasi welder cerdas

    High-output solid-state welders More output: Continuous electronic load matching secures full power output across a wide range of tube sizes. More uptime: Short-circuit-proof, safe and reliable operation. Unrivalled efficiency: Diode rectifier with a constant power factor of 0.95 at all power levels, and an efficiency factor of 85-87%. Eco and energy friendly: High efficiency saves energy and reduces cooling water consumption. Easy to operate: An easy-to-use control panel with a mini...

  • pipe gandheng Listrik

    pipe gandheng Listrik

    Brief introduksi saka produksi baris otomatis ing baris produksi otomatis sistem produksi sing nggabung pesawat pribadi mesin otomatis lan peralatan tambahan miturut urutan teknologi liwat sistem transfer workpiece lan sistem kontrol, lan kanthi otomatis jangkep kabèh utawa bagéan saka proses Manufaktur, dicekak line otomatis ing produk sing diprodhuksi dening garis otomatis kudu produksi cukup gedhe; desain produk lan proses arep adv ...

  • lapisan steel pipe peralatan baris produksi Lurus

    lapisan steel pipe peralatan baris produksi Lurus

    ERW Pipe Mill gambaran: ERW pabrik Tube / pabrik Pipe / gandheng produksi pipe / pipe nggawe mesin digunakake kanggo gawé babak, kothak lan Aplikasi: GI, construction, automotive, pipe mechanical umum, Furnitur, tetanèn, kimia, lenga, contructure gas . ERW Steel Tube Mill Advantage: efficiency produksi • High, • High automation • kekuatan High, mesin dianggo stably ing kacepetan dhuwur, kang mbenakake kualitas produk. • Low risak tingkat produk • Simpen roller ganti wektu • Simpen ...

  • peralatan perawatan panas kanggo bagean mechanical

    peralatan perawatan panas kanggo bagean mechanical

    Peralatan panas frekuensi dhuwur anyar iki digunakake digunakake ing perawatan proses kayata ing diathermy, quenching, kang gawe kukuh, welding, leleh, sesambungan termal, panas gabungan, panel, Processing panas mechanical lan supaya ing, panutup kabeh jinis industri Processing logam, otomatis bagean, bagean motor, bagean machinery, pribadi hardware, bagean standar, fasteners, mesin spare parts, listrik, hydraulic, komponen pneumatic, kabeh jinis ngebur pribadi, pribadi, karpét sanitary nglereni ...

  • voltase switchgear lan kualitas daya peralatan kontrol dhuwur lan kurang

    Dhuwur lan kurang voltase switchgear lan daya quali ...

    Fungsi utama saka switchgear (switchgear) kanggo mbukak, kontrol lan nglindhungi peralatan listrik ing proses nggawé, transmisi, distribusi lan konversi energi listrik ing sistem. Komponen ing switchgear sing utamané dumadi saka mangsa sirkuit, ngalih hubungan, ngalih mbukak, mekanisme operasi, Teknologi inductors lan macem-macem piranti protèktif. Ana akèh cara klasifikasi switchgear, miturut cara instalasi saka mangsa sirkuit, iku ca ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Baoding Tongze Electric Technology Co., Ltd., didegaké ing taun 2016, kanthi kantor ing Baoding, Langkawi Hebei, iku perusahaan daerah non gedhe nggabungaken penelitian ilmiah, Manufaktur, perdagangan lan dodolan. Kanthi ibukutha kadhaptar saka 5 yuta Yuan, sawetara perusahaan agen ing ukum sawijining, nyadari ing R teknologi kuwat & D kekuatan lan pengalaman sugih Manajemen ing babagan elektronika daya Utara China Electric Power University, Yanshan University, Baoding Electric Power SMK lan Technical College, Ora ketompo ing konsep desain, riset teknologi lan pembangunan utawa produksi teknologi, produk perusahaan ana ing ngarep industri lan ana ing posisi anjog ing China.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake